Gratis schaatsen Kardinge

Leden van de IJsvereniging kunnen dit seizoen nog één keer gratis schaatsen op ijsbaan Kardinge! Zaterdag 17 februari 2024 van 16.30 – 18.30 uur. De spelregels zijn: LET OP: bestel alleen een ticket als je ook komt. Het blijkt dat veel leden wel een ticket bestellen maar niet komen schaatsen. Het gratis schaatsen is voor de leden gratis maar NIET voor de vereniging. Het Gewest heeft aangegeven maatregelen te nemen voor de leden die wel tickets bestellen maar niet komen opdagen.

Lees meer

Algemene Ledenvergadering 2023

Onze Jaarvergadering is gehouden op donderdag 30 november. Hieronder vindt u ons jaarverslag van het seizoen 2022-2023: Vorig jaar november hadden we de eerste algemene ledenvergadering na 2 jaar Corona. We hoopten op een mooie schaatswinter met schaats op natuurijs. En dat kwam al snel. Op 12 december hadden we onze bestuursvergadering en toen was het net begonnen te vriezen. Op zondag 18 december om 9.00 uur werd besloten dat we open zouden gaan en om 10.00 uur ging de baan open. Het was een mooie schaatsdag en het was heel mooi dat we open konden want de volgende dag was het al dooi. Het was de enige dag in het afgelopen seizoen dat de ijsbaan open was. Eén ding […]

Lees meer

Hoe bestel je een ticket voor gratis schaatsen Kardinge?

Het Gewest heeft besloten het ticketsysteem te handhaven voor leden van de natuurijsverenigingen die gratis willen schaatsen op 30 december en/of 17 februari van 16.30-18.30 uur. De tickets zijn kosteloos voor de leden en worden gescand bij de entree. De tickets zijn te verkrijgen via 1. de site van www.knsbdrenthe.nl/natuurijs/schaatsdagen. 2. KNSB/Avayo-ticketbureau LET OP: bestel alleen een ticket als je ook komt. Het blijkt dat veel leden wel een ticket bestellen maar niet komen schaatsen. Het gratis schaatsen is voor de leden gratis maar NIET voor de vereniging. Het Gewest heeft aangegeven maatregelen te nemen voor de leden die wel tickets bestellen maar niet komen opdagen.

Lees meer